Condiţiile de utilizare iwGATE
Acesta este un website al Intelliware Solutions Company.
Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui website sunt proprietatea Intelliware Solutions Company.
Condiţiile de utilizare se referă exclusiv la website-ul iwGATE.
Dacă nu sunteti de acord cu condiţiile de utilizare a website-ului si a datelor cu caracter personal de către Intelliware Solutions Company, nu mai utilizaţi acest website.
Tarifele, bonusurile şi serviciile IWSC prezentate în broşuri, pliante sau ghiduri de utilizare au caracter orientativ. Informaţiile complete şi actualizate sunt disponibile în permanenţă pe website-ul Intelliware Solutions Company.
  • Continutul website-ului iwGATE nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând, dar nelimitându-se la forma electronică, fără permisiunea anterioară scrisă a Intelliware Solutions Company. Materialele publicate si conţinutul website-ului iwGATE pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisă comercializarea acestora.
  • Intelliware Solutions Company nu este responsabilă pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizată a informaţiilor de pe website-ul iwGATE. Intelliware Solutions Company îsi rezervă dreptul de a face modificări în materialele şi conţinutul website-ului iwGATE în funcţie de schimbările ce au loc cu privire la produsele şi serviciile comercializate.
  • Intelliware Solutions Company nu este responsabilă de costurile şi/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informaţiilor din website-ul iwGATE. Intelliware Solutions Company îsi rezervă dreptul de a taxa unele dintre serviciile oferite pe website-ul iwGATE situaţie în care vă va infoma în prealabil despre taxarea acestor servicii.
  • Intelliware Solutions Company nu este responsabilă pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncţionalităţi de orice fel ale website-ului iwGATE.
  • Intelliware Solutions Company nu îsi asumă responsabilitatea pentru veridicitatea infomaţiilor furnizate de terţe părţi pe website-ul iwGATE.
  • Intelliware Solutions Company îsi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul şi structura website-ului iwGATE.
© Intelliware Solutions Company, srl. Toate drepturile rezervate.
Versiune website: 2.0
Timpul de răspuns al serverului: 0.02 secunde